Etusivu Tilan Historia Puoti Mökki Hevostalli Yhteystiedot
Hevostalli

Tilan EU-mitat täyttävässä hevostallissa on kahdeksan karsinaa, joissa asuu tilan hevosten lisäksi täyshoitohevosia. Vanhaan kivinavettaan remontoidussa tallissa on tilavat käytävät, kaksi satulahuonetta loimenkuivauspaikkoineen ja hyvin säilytystilaa. Ilmanvaihto toimii ja karsinoiden hamppukuivikepatja ei turhia pölise. Lämpöpuhaltimet pitävät lämpötilan plussan puolella kovemmallakin pakkasella. Loimipesukone, WC ja jääkaappi ovat asiakkaiden käytössä.

Hevoset viettävät päivät laumassa laitumessa kesät talvet, mikä pitää hevoset mukavasti pienessä liikkeessä päivittäin. Laitumessa on pieni metsikkö sateensuojana ja vettä saatavilla myös talvella. Käytössä on myös kaksi hiekka/nurmipohjaista tarhaa ja pienempi laiduntarha tarvittaessa yksilötarhausta varten. Hevoset loimitetaan tarpeen mukaan.

Hevoset ruokitaan oman tilan pelloilta saadulla esikuivatulla säilöheinällä ja myös kuivaheinä on käytössä jos sitä hyvälaatuisena saadaan korjattua. Hevoset ruokitaan neljä kertaa päivässä (paitsi laidunkaudella), ja yön ajan hevoset syövät slow feeding-verkoista. Tämän lisäksi tallivuokraan kuuluu oman tilan kaura, kivennäis-, suola- ja vitamiinitäydennykset.

Hevosten kanssa tekemiseen tilan ympäristössä on hyvät mahdollisuudet. Pieni (n. 15m*35m), mutta hyväpohjainen, aidattu ja valaistu kenttä ja pieni estekalusto, hyvät, turvalliset maastot sekä pellot mahdollistavat monipuolisen harrastamisen. Ajaminen ja ratsastaminen luonnistuvat näissä puitteissa molemmat!

Tavoitteena on, että meillä hevonen saa olla hevonen. Toki jokaisesta hevosesta huolehditaan niin, että omistajan ei tarvitse käydä päivittäin - tai edes viikottain jos ei halua. Sairaslomalaiset, eläkeläiset, kuntoutettavat tai muut tapaukset ovat myös lämpimästi tervetulleita, kaikesta voidaan sopia.

Tallivuokra

Tallivuokra on perustäyshoidolla 300€/kk, sis. alv. Tallista on vastuussa Tiina, joka on gradua vailla maisteri Helsingin yliopiston Maa- ja metsätaloustieteellisestä tiedekunnasta - pääaineenaan kotieläintiede. Kokemusta hevosten hoidosta on talleilta sekä Suomesta että ulkomailta - omia hevosia omassa pihassa on ollut jo 20 vuotta.

 

Tällä hetkellä tallissa on kaksi paikkaa vapaana - otahan yhteyttä ja tule vaikka käymään!

 

Tiina Seppälä 0400-878938

tiina@peltoseppala.fi

Klikkaa kuva isommaksi

Pelto-Seppälän tila

Tiina Seppälä    Tommi Seppälä

0400-878938  0400-373533

Kyläsillantie 184

12750 Pilpala

tiina@peltoseppala.fi    tommi@peltoseppala.fi

©2017 Oikeudet muutoksiin pidätetään

Hevostalli
Tallivuokra