Hevostalli

Tilan EU-mitat täyttävässä hevostallissa on kaksitoista tallipaikkaa, joissa asuu tilan hevosten lisäksi täyshoitohevosia. Vanhaan kivinavettaan remontoidussa tallissa on tilavat käytävät, kaksi satulahuonetta loimenkuivatuspaikkoineen ja hyvin säilytystilaa.Ilmanvaihto toimii ja karsinoiden hamppukuivikepatja ei turhia pölise. Lämpöpuhaltimet pitävät lämpötilan plussan puolella kovemmallakin pakkasella.


Hevoset viettävät päivät laumassa laitumella kesät ja talvet, mikä pitää hevoset liikkeessä päivittäin. Käytössä on myös kolme hiekka/nurmipohjaista tarhaa käytössä yksilötarhausta varten.


Hevoset ruokitaan omilta pelloilta saadulla säilöheinällä ja kuivaheinällä, mikäli sitä on saatu hyvälaatuisena korjattua. Hevoset ruokitaan neljä kertaa päivässä (paitsi laidunkaudella) ja yön ajan hevoset voivat syödä slowfood-verkoista. Tämän lisäksi tallivuokraan kuuluu oman tilan kaura ja kivennäis-, suola-, ja vitamiinitäydennykset.

Hevosten kanssa tekemiseen tilan ympäristössä on hyvät mahdollisuudet. Pieni 

(n. 15 x 30m), mutta hyväpohjainen, aidattu ja valaistu kenttä pienellä estekalustolla löytyy heti tallin vierestä. Monipuoliset ja turvalliset maastot sekä pellot mahdollistavat monipuolisen harrastamisen. Ajaminen ja ratsastaminen onnistuvat siis mainiosti.


Tavoitteena on että meillä hevonen saa olla hevonen. Toki jokaisesta hevosesta huolehditaan yksilöllisesti niin, ettei omistajan tarvitse käydä päivittäin - tai edes viikottain jos ei halua. Sairaslomalaiset, eläkeläiset, kuntoutettavat tai muut tapaukset ovat lämpimästi tervetulleita, kaikesta voidaan sopia.

Perustiedot


- 12 tallipaikkaa

- 2 satulahuonetta (sis. loimenkuivatuspaikat)

- Loimipesukone

- WC

- Jääkaappi

- Laitumet/tarhat

- Kenttä (n. 15 x 35m)

- Hyvät maastot

- Ruokinta oman tilan tuotteilla

- Kivennäis-, suola-, vitamiinitäydennykset

- Kameravalvonta

Vuokra


Perustäyshoito 320 €/kk (sis. alv)


Tiina Seppälä 0400-878938

tiina@peltoseppala.fi


Kokemusta hevosista on 20 vuoden ajalta sekä Suomesta että ulkomailta. 


TALLIPAIKAT OVAT TÄLLÄ HETKELLÄ VALITETTAVASTI TÄYNNÄ.